01.04.23

Участь представників Громадського об’єднання миротворців ООНу облаштуванні захисної споруди у місті Балаклія.

         ГО «Звичайні люди» https://www.facebook.com/profile.php?id=100082288012802, голова ГО «У:Права» https://m.facebook.com/U.Prava.UA/Олег Яковлєв https://www.facebook.com/OlegYakovlev1977 . ГО «Об’єднання миротворців ООН, учасників міжнародних операцій та інвалідів війни» https://www.facebook.com/grom.kharkiv в особі представника  організації  Олександра Лобенцева https://www.facebook.com/profile.php?id=100021764315843, разом з працівниками комунального підприємства Балаклійської міської ради та місцевими мешканцями за підтримки Благодійної організації з США Lifting Hands International https://www.facebook.com/liftinghandsinternational 25 березня почали облаштування захисної споруди.

   Вказана споруда буде обладнана потужним генератором, акумуляторами, автономними обігрівачами. Також буде обладнана дитячим куточком, місцями відпочинку, санітарним вузлом та необхідними запасами питної води та продуктів харчування.

                  
                                                   





                                                        





 
Вказана споруда розташована рядом з будівлею школи та у разі необхідності зможе надати місце для захисту від будь якої агресії для більше 100 чоловік.