14.04.23

«СВІТ, У ЯКОМУ Я ХОЧУ ЖИТИ!»Запрошуємо до участі в Конкурсі дитячого малюнку! "LES HIRONDELLES" Шарлеруа - &ГО “ОБ'ЄДНАННЯ МИРОТВОРЦІВ ООН "ХАРКІВ.





https://www.facebook.com/1669996649924237/posts/pfbid0zHCLqqjJEM2ZB8pFd57bs8ZXvYCGpZLMA5cwEAA2BbtMEjy5jsyjjx1DtdFYc7nql/?app=fbl 

ШАНОВНІ ДРУЗІ!                                                    

Соціокультурний Центр творчості "LES HIRONDELLES", ("Ластівки") м.Шарлеруа, Бельгія " в партнерстві з ГО “ОБ'ЄДНАННЯ МИРОТВОРЦІВ ООН "м.Харків, Україна, запрошує до участі дітей, що навчаються у закладах освіти  міста Харкова та Харківської області, віком від 6 до 17 років включно, взяти участь в Конкурсі дитячого малюнку «СВІТ, У ЯКОМУ Я ХОЧУ ЖИТИ!».
Якщо в тебе є чітке розуміння, яким ти хочеш бачити своє майбутнє,  приєднуйся до участі ! Через творчість, посередництво художніх прийомів, методів, засобів та форм вияви та  відкрий в собі потенціал творця свого майбутнього, відчуй відповідальність за побудову мирного суспільства!

Щоб стати учасником конкурсу, треба заповнити форму заявки (Додаток 1) та подати на розгляд журі творчу роботу. Малюнки можуть бути виконані на будь-якому матеріалі (ватман, картон, полотно і т.д.) і виконані в будь-якій техніці малювання (масло, акварель, туш, кольорові олівці, крейда і т.д.), дозволяється використання різноманітних творчих засобів та технік – у т.ч. – вишивка, шиття аплікація, паперопластика, макраме – тощо.
Заявки приймаються з  15 квітня по 15 травня 2023 року до 18.00, на електронну адресу Організаційного комітету. що міститься у Положенні про Конкурс. 


Уважно та детально ознайомся (разом з батьками, або особами, що їх замінюють), з умовами Конкурсу, що містяться у відповідному Положенні. Створюй та відправляй роботу!

!!!! Кожен учасник(-ця) отримає Диплом (електронна версія), 45 відібраних робіт  будуть експонуватися у Бельгії, відкриття виставки - м. Шарлеруа, Валлонія. Можливе експонування робіт у інших містах Європи.
 
З повагою та побажаннями творчого натхнення.
Організаційний комітет.