16.04.24

Увага! Організаторами прийнято рішення про проведення Виставки робіт учасників, під час заходів, що пройдуть до Дня Східної Європи, та організовано доставку робіт із Харкова до Нью-Йорка.



Дорогі друзі! 
Організаційним комітетом Конкурсу «СВІТ, У ЯКОМУ Я ХОЧУ ЖИТИ! - 2024. Лелека» завершено прийом робіт у вигляді фотографій. Увага! Роботи, надані юними авторами, надихнули Керівництво «Continental Baseball Europe» та «Brooklyn Cyclones», single "A" baseball club
⚾️ прийняти рішення про проведення Виставки робіт учасників, під час заходів, що пройдуть до Дня Східної Європи, та організовано доставку робіт із Харкова до Нью-Йорка. Під час заходів, що пройдуть за участі офіційних та дипломатичних кіл, буде привернуто увагу до ситуації, в якій знаходяться діти України, але попри все вони малюють яскравий світ майбутнього, бажаючи миру та створюючи його власну модель, за допомогою художніх образів.

Протягом двох найближчих днів, учасникам Конкурсу, які надали роботи із дотриманням умов, отримали підтведження цього на електронну адресу, буде направлена детальна інформація щодо варіантів комунікації в даному питанні, в залежності від місця перебування автора. З питань, що виникають . просимо звертатися за контактним номером, вказаним у Положенні https://unpmc-news.blogspot.com/2023/09/blog-post.html та який буде міститися у надісланій інформації.

Роботи (за наявної можливості) мають бути передані оргкомітету по 23 квітня включно (незалежно від способа), у охайному вигляді, з дотриманням технічних вимог, вказаних у Положенні Конкурсу, в паспарту або теці, вкладені таким чином, щоб малюнок не пошкодився при перевезенні. На обкладинці паспарту/теки просимо зробити підпис - Прізвище, Ім"я, коротко - назва навчального Закладу (ХГ №..., ХЛ№...тощо), назва населенного пункту, вказав район міста або області. Для учасників, що перебувають за кордоном, ми скоординуємо за необхідності найбільш прийнятний варіант передачі роботи
Нагадуємо, що
🇺🇦🤝🇺🇸9 червня 2024 року в Брукліні, Нью – Йорк, пройде День Східнлої Європи. за сприяння та участі Заслуженої артистки України, амбассадора проєкту «Світ, у якому я хочу жити», харків'янки Виктория Венникова Вікторії Вєннікової. Організатори заходу Dimitry Sagalchik - «Continental Baseball Europe» та «Brooklyn Cyclones», single "A" baseball club⚾️ «Brooklyn Cyclones» одягнуть спеціально розроблену форму, прикрашену малюнками, створеними українськими дітьми.

Громадське об"єднання миротворців ООН, Харків Public movement of peacemakers дякує за громадянську позицію, активність, креатив всім хто надіслав свої роботи, а також їх батькам та наставникам. Ми дякуємо організаторам заходів у Нью-Йорку, які є надзвичайно важливими дипломатичними кроками.