21.04.24

Щодо відправки та отримання робіт учасників Конкурсу "Світ, у якому я хочу жити! 2024. Лелека"





 Виктория Венникова

 Dimitry Sagalchik

Дорогі учасники Конкурсу "Світ, у якому я хочу жити! 2024. Лелека" The World I want to live in, батьки, педагоги! Ви - неперевершені! Творчі, креативні та талановиті!
Наш котик (він також є символом домашнього затишку, добробуту:) цими цими днями отримав на Нова поштата від представників районів міста вже чималу кількість найчудовіших робіт!
Ми дякуємо за дружню підтримку всім, хто сприяє тому, щоб наші Лелеки -творці - миру полетіли до Нью -Йорку! окремо - керівництву та всім співробітникам КЗ "Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості"та обов"язково Департамент науки і освіти ХОДА, Департамент освіти Харківської міської ради, Департамент міжнародного співробітництва Харківської міської ради, Департамент культури мiста Харкова
Чекаємо на роботи від авторів через напрямки комунікації, вказані у листах, що були направлені.
Нагадуємо, що роботи ви можете надавати по 23 квітня 2024 року включно.
У випадку виникнення питань, утруднень по терміну, формі передачі тощо, просимо телефонувати представнику оргкомітету на зазначений в листах номер телефону, ми вирішимо, як зробити краще, щоб робота потрапила на Виставку.
Інформація про Конкурс та День Східної Європи, що пройде 9 червня в Брукліні, Нью-Йорк (найкрутіші організатори Brooklyn Cyclones Dimitry Sagalchik (дякуємо!!!!), за участі заслуженої артистки України, Почесного амбасадора Харківської територіальної громади, Амбасадора проєкту "Світ, у якому я хочу жити!" Виктория Венникова(дякуємо!!!!)) та як пов"язані ці два дійства читайте тут: https://unpmc-news.blogspot.com
а також:
Все реак