08.12.22

Участь Голови правління Громадського об"єднання миротворців Сергія Самойлова у черговому онлайн - засіданні Коаліції "Харківщина 1325"


#Харківщина_1325 

6 грудня відбулося чергове онлайн засідання Коаліції "Харківщина 1325", під час якої представники і представниці громадських організацій, державних структур та сектору безпеки і оборони обговорили актуальну ситуацію в сфері гендерної політики на місцевому рівні. 

До Коаліції «Харківщина 1325» цього разу приєдналися ГО «Грін-Ландія» в особі її голови  ✅Валентини Денисенко, та "Громадське об'єднання миротворців ООН, учасників міжнародних операцій та інвалідів війни", в особі керівника ✅Сергія Самойлова.




На засіданні Коаліції було обговорено проєкт листа-запиту до Кабінету Міністрів України та Міністерства економіки України щодо підтримки підприємництва шляхом удосконалення умов надання мікрогрантів підприємцям/мицям, які нададуть змогу розвивати бізнес у Харкові та Харківській області. 

Члени/кині Коаліції обговорили заходи для молоді в рамках Всесвітньої кампанії "16 днів проти насильства", які проводяться за підтримки Коаліції. Не зважаючи на складнощі, пов'язані з воєнним станом, на початку кампанії відбувся конкурс есе "Харків незламний – будь вільним від насильства". У заході взяли участь 11 команд, які представили колективні творчі роботи, а також позмагалися у відповідях на запитання про Стамбульську конвенцію. Наразі відбувається конкурс постерів, підсумки якого будуть підведені 10 грудня. 

Дякуємо всім учасникам та учасницям за активну участь! Єднаємося заради Перемоги України та безпеки жінок🇺🇦
__________________________________________
Проєкт «Жінки, мир, безпека: місцеві потреби – місцеві рішення» реалізується ГО «Центр гендерної культури» у партнерстві з Український Жіночий Фонд / Ukrainian Women's Fund за підтримки уряду Королівства Нідерландів.

За матеріалами