15.06.23

ВЕТЕРАНИ - МИРОТВОРЦІ ООН ХАРКОВА НАДАЮТЬ ПРИКЛАД РОБОТИ З ПІДРОСТАЮЧИМ ПОКОЛІННЯМ. ВИСТАВКА ДИТЯЧИХ МАЛЮНКІВ «СВІТ, У ЯКОМУ Я ХОЧУ ЖИТИ!»

 




Конкурс дитячих малюнків "Світ, у якому я хочу жити!"

ВЕТЕРАН И - МИРОТВОРЦІ ООН ХАРКОВА

НАДАЮТЬ ПРИКЛАД

РОБОТИ З ПІДРОСТАЮЧИМ ПОКОЛІННЯМ

ВИСТАВКА ДИТЯЧИХ МАЛЮНКІВ

«СВІТ, У ЯКОМУ Я ХОЧУ ЖИТИ!»

Відкриття  - 26 червня 2023 року  о 13 годині (Брюссель)

Місце -  Український  хаб громадянського суспільства

(Ukrainian Civil Society Hub)

будівля Європейського парламенту «Station Europe» (площа Люксембург), Брюссель.

На виставці Ви побачите малюнки дітей від 6 до 17 років. Діти, що відчули на собі пекельний подих війни, через творчість, посередництвом художніх прийомів відкривають в собі потенціал творця свого майбутнього, відчуваючи відповідальність за побудову мирного суспільства.

Спрямування Виставки - привернути увагу Європейського суспільства до проблеми виховання та підтримки творчого потенціалу молодого покоління на прикладі дітей України, що пережили жахливі впливи війни, але не втратили жагу до життя і  бачать своє майбутнє. Виховання в собі відношення до дітей, як до майбутніх творців миру і власників і розбудовників світу, тих, що мають передати цей світ/мир своїм дітям. Також, ми даємо можливість всім людям різного віку, статі, соціальної приналежності, роду занять, замислитися, наскільки крихким є мир, та наскільки складним і важливим є його відновлення та збереження, та, наскільки зараз необхідне виховання в дітях культури миру, готовність до проголошення власної думки та світобачення, в тому числі через малюнки, проявляючи свою творчість, креативність та оригінальність.      

В ході церемонії відкриття виставки планується онлайн-включення із Харкова.

 Під час проходження виставки (26.06.2023 – 03.07.2023) відвідувачам буде запропоновано залишити повідомлення цим дітям, які опинились на війні,. Цей обмін також дасть змогу побачити реальність такою, якою вона є, без будь-яких спотворень, надихнути на творчість, підтримати та заохотити цих молодих митців та створити зв’язки на міжнародному рівні, черговий раз говорячи таким чином про Мир та Безпеку!

З повагою.

Організаційний комітет