10.06.23

Організаційним комітетом Конкурсу, за підтримки Міністерства Оборони України, було прийнято рішення про подовження терміну прийому робіт до 10 липня. Імена Переможців будуть оголошені 17 липня на ресурсах організаторів та їх партнерів (див. Положення про Конкурс).


Дорогі друзі!

Отримуючи від вас роботи, ми побачили, що наш Конкурс  сприяє зацікавленності у дослідженні однієї із славетних сторінок новітньої історії України. Ми отримуємо ескізи  не тільки від представників старшого покоління, а й від молоді, дітей, навіть  молодшого шкільного віку! Дякуємо всім за активність та небайдужість!

Враховуючи внесок і значення національного миротворчого контингенту України у справі зміцнення миру і злагоди в зонах військових конфліктів, віддаючи честь тим, хто не пошкодував своє життя і здоров’я та тим, хто знаходиться зараз  у складі підрозділів ЗСУ, Національної гвардії, Національної поліції тощо, тим, хто гідно несе службу по захисту суверенітету нашої держави, надає допомогу цивільному населенню, постраждалому від бойових дій, є складовою  міжнародних правозахисних груп та організацій, Організаційним комітетом Конкурсу, за підтримки Міністерства Оборони України, було прийнято рішення про подовження терміну прийому робіт до 10 липня. Імена Переможців будуть оголошені 17 липня на ресурсах організаторів та їх партнерів (див. Положення про Конкурс).https://drive.google.com/drive/folders/1M_NmkKBeJ2k3AjTCJkeKSUrgpmbIyF5a?usp=sharing

Нагадуємо, 21 травня 2013 року, враховуючи внесок і значення національного миротворчого контингенту України у справі зміцнення миру і злагоди в зонах військових конфліктів, віддаючи честь тим, хто не пошкодував своє життя і здоров’я, Верховна Рада України запровадила професійне свято саме українських миротворців. Датою його святкування визначено 15 липня. 2023 рік  є ювілейним щодо відзначення цієї дати.

                                            

P.S. Для унеможнення визнання Вашої роботи, як такої, що не відповідає тематиці Конкурсу, та/або несе порушеня прав третіх осіб просимо уважно ознайомитися з пунктами Положення про Конкурсhttps://drive.google.com/drive/folders/1M_NmkKBeJ2k3AjTCJkeKSUrgpmbIyF5a?usp=sharing та ключовими аспектами участі українського національного контингенту в операціях з підтримання миру ООН, 1992-2022 рік. 


З повагою.

Організаційний Комітет.