06.05.17

Рівняйсь на кращих! Президент міського клубу юних миротворців Олексій Булдаков - переможець конкурсу «Учень року-2017» в номінації «Лідер року»


   25 квітня 2017 року міський голова Харкова Геннадій Кернес вручив подяки переможцям міського конкурсу «Учень року-2017». Традиційно конкурс проводиться щороку серед старшокласників за чотирьма номінаціями: «Інтелектуал року», «Лідер року», «Творча особистість року», «Спортсмен року».


  «Стати першим не так важко, як залишатися ним. Я хочу, щоб ви завжди знали, що ви були першими, тими, хто приносив перемоги своїм школам, своїм батькам, самим собі. Я бажаю вам щастя і щоб у вашому житті зустрічалися тільки хороші, вдячні й добрі люди, щоб ви могли влаштуватися в цьому житті. Знаєте, як кажуть: «Розумна людина, але чомусь бідна». А я хочу, щоб розумний був не бідним, а багатим - і душею, і друзями, і сім'єю, і дітьми. Щоб ви отримували задоволення від цього життя. Щоб колись стояли тут і казали, що разом ми багато зробили. Розширюйте свої кордони, а ми завжди вам допоможемо. І ще я хочу, щоб ви залишалися щасливими дітьми», - із вітального звернення Геннадія Кернеса до учнів. 


   Переможець конкурсу Олексій Булдаков, учень Харківської гімназії №39, протягом кількох років працює у шкільному самоврядуванні, а з 2016 року очолює організацію лідерів учнівського самоврядування «Росток» Новобаварського району м. Харкова. З 2015/2016 навчального року бере активну участь у роботі Харківської міської організації учнівського самоврядування (ХМОУС). Протягом двох останніх років є членом координаційної ради ХМОУС. 

   Олексій веде активну діяльність як юний миротворцець, є співорганізатором проектів «Стрічка миру» та «Алея миру», які було започатковано в Новобаварському районі, а потім підтримано школами всіх районів та реалізовано на міському рівні. Багато років Булдаков Олексій є активним лідером волонтерського руху гімназії , району та міста, вже два роки працює над проектом «Ми пам’ятаємо». У жовтні 2015 та 2016 років Олексій брав активну участь в організації міської акції «На крилах щастя» (збір коштів для дітей, хворих на рак), у 2015/2016 навчальному році – в організації районних акцій «Герої нашого часу», «Інтерв’ю з ветераном». 

   У 2016/2017 навчальному році був обраний на посаду Президента міського клубу юних миротворців. За плідну роботу у русі юних миротворців Новобаварського району м. Харкова був нагороджений дипломом «Миротворець СНД», грамотою «За особистий внесок у розвиток руху юних миротворців за програмою «Мережа шкіл миру», подякою Всеукраїнської волонтерської організації «Служіння заради миру» за виявлену творчість, патріотизм та любов до рідного краю під час проведення благодійних заходів.

   Учень має нагороду Всесвітнього благодійного альянсу «Миротворець». Є учасником Всеукраїнської військово-патріотичної акції «Учні - воїнам АТО», У складі команди Харківської області став бронзовим призером Всеукраїнської гри-квесту «Волонтерство у дії». Є активним учасником Всеукраїнського проекту «Інтеграція через діалог», що направлений на інтеграційну та психологічну допомогу дітям, які постраждали від конфлікту на сході України. 

   Олексій - цілеспрямована та активна особистість. Захоплюється воркаутом та пропагує здоровий спосіб життя, є учасником міського благодійного забігу «Марафон життя» та велопробігу «Весна 2016».


Громадська організація «Об'єднання миротворців ООН» щиро вітає Олексія Булдакова зі здобуттям звання «Учень року-2017» та пишається його дяльністю в лавах юних миротворців. Так тримати!


Детальніше про конкурс:
http://www.city.kharkov.ua/uk/news/gennadiy-kernes-nagorodiv-kraschikh-uchniv-roku-35201.html
http://www.kharkivosvita.net.ua/news/5786