15.03.17

Юні миротворці завітали до військової частини

  14 березня 2017 року юні миротворці та лідери учнівського самоврядування навчальних закладів міста взяли участь у Дні відкритих дверей, що проводився на базі військової частини Національної гвардії України.

  Під час заходу школярі дізналися про умови та особливості проходження служби військовослужбовцями 3-ї бригади оперативного призначення Національної гвардії України, поспілкувалися з солдатами та офіцерами-учасниками АТО, ознайомилися з бойовою технікою частини, переглянули виставку військової зброї.
  На заході підведено підсумки конкурсу творчих робіт на створення миротворчого образу-талісману, який проводився за підтримки громадської організації «Об’єднання миротворців ООН, учасників миротворчих операцій та інвалідів війни» і був присвячений третій річниці Національної гвардії України та 25-ої річниці участі України у миротворчих місіях ООН. Юні миротворці та учні молодших класів навчальних закладів Індустріального району були нагороджені дипломами та пам’ятними призами (символікою миротворчого руху).
  Детальніше про переможців конкурсу малюнку - http://unpmc-news.blogspot.com/2017/03/blog-post.html.








 


  


Джерела Департамент освіти Харківської міської ради

                 Національна гвардія України