17.05.23

Шановні учасники Конкурсу дитячих малюнків "Світ, у якому я хочу ЖИТИ!" УВАГА!


Шановні учасники Конкурсу дитячих малюнків "Світ, у якому я хочу ЖИТИ!"




Шановні батьки, педагоги! 

Вчора, 15.05.2023 року на 18 годину (згідно Положення Конкурсу) організаційним Комітетом Конкурсу було прийнято близько 1000 робіт. 
Роботи надійшли з багатьох куточків Харківської області та міста Харкова. 
Ми були приємно вражені таким успіхом! 

Враховуючи не тільки таку кількість робіт, але й важкість вибору, так як учасники підійшли з великим ентузіазмом до поставленої творчої задачі - створити "Світ, у якому я хочу ЖИТИ!", організаційний Комітет та Журі прийняли рішення перенести підбиття підсумків на 18 травня 2023 року о 18.00. 

Символічно, що саме на цей день припадає свято - День вишиванки, свято, яке сприяє укріпленню культурних традицій та впровадженню загальнолюдських цінностей у життя! 🤩

Конкурс організован Громадським об'єднанням Миротворців ООН, учасників міжнародних операцій та інвалідів війни, Харків, Україна, в партнерстві з Соціокультурним центром творчості "Les Hirondelles", Шарлеруа, Бельгія! Конкурс проходить під патронатом Міжнародної Асоціації миротворців ООН (AISP-SPIA) (Бельгійське відділення), за підтримки Харківського педагогічного університету ім Г.С.Сковороди та за сприяння Департаменту освіти та науки Харківської обласної військової адміністрації, Департаменту культури Харківської міської ради.