30.01.17

ЗА СЛУЖБУ МИРУ

Більше півтори сотні українських миротворців, які під егідою ООН виконують миротворчі завдання у Республіці Ліберія, за вагомий внесок у підтримання миру та безпеки на африканському континенті були нагороджені відзнаками ООН – медалями «За службу миру».
«Парад медалей» відбувся на території табору українського національного контингенту. На церемонії вручення нагород було присутнє вище командування зі штабу Місії ООН в Ліберії. Очолював делегацію високоповажних гостей командувач Силами генерал-лейтенант Уба (UBA).

Вітаючи наших військовослужбовців, генерал-лейтенант Уба відзначив важливість завдань, які щодня виконує особовий склад 56 окремого вертолітного загону.
– Ви зробили важливий внесок у мирне життя регіону. Бездоганне виконання різноманітних завдань Місії ООН засвідчує ваш професіоналізм. А позиція уряду України, який, незважаючи на непрості часи, направляє підрозділи Збройних Сил України до складу миротворчих сил ООН, говорить про миролюбну політику вашої держави, підтверджує статус України як надійного партнера Організації Об’єднаних Націй, – підкреслив командувач.
У свою чергу командир 56 овз полковник Руслан Розенберг зауважив, що усі результати діяльності загону були б неможливі без підтримки та тісної співпраці з керівництвом Місії ООН у Ліберії.
– Незважаючи на складну ситуацію в Україні, важкі виклики та загрози, наша країна залишилася надійним партнером ООН в процесі налагодження миру та підтримання безпеки на африканському континенті, – наголосив командир 56 овз.
 На завершення урочистостей відбувся обмін пам’ятними подарунками та спільне фотографування.